Ποιοί είμαστε – Ευκαιρίες προβολής

Τί είναι το press4u.gr;

Το press4u.gr είναι μια πανελλαδική ενημερωτική ιστοσελίδα με ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας. Eνώνει δημοσιογραφικές δυνάμεις από Νέα Υόρκη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και με συνεργασίες από την ελληνική περιφέρεια έτσι ώστε να μπορεί να υπηρετήσει τον σκοπό της ενημέρωσης που έχει, δηλαδή, την έγκυρη και χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς παράθεση των γεγονότων.

Αυτό, συμβαίνει παράλληλα με την κριτική και αναλυτική σκέψη και γραφή των δημοσιογράφων μας αλλά και των απόψεων που φιλοξενούμε από τρίτους. Σημειώνουμε δε, ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων ή των φιλοξενούμενων προσώπων δεν εκφράζουν την άποψη του μέσου, αλλά -ξεκάθαρα- προσωπική τους άποψη. Μακριά από κάθε είδους παραγοντισμό και διαπλοκή χτίζουμε ειλικρινή σχέση με τους αναγνώστες, τους επαγγελματίες, τους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους.

Γιατί η προβολή στο press4u.gr αποδίδει;

Τη Γενική διαχείριση της ιστοσελίδας έχει η Διαφημιστική εταιρία – δημιουργικό γραφείο Art2Work. Στην πορεία της από το 1999 μέχρι και σήμερα έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά ότι κύριο μέλημα στην διαφήμιση και την προώθηση των πελατών της είναι οι αριθμοί και η αποδοτικότητα στον διαφημιζόμενο. Η μετατροπή (conversion) δηλαδή της προώθησής σας στο press4u.gr από την άυλη μορφή της διαφήμισης σε πωλήσεις εντος της επιχείρησής σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο editor@press4u.gr για να προσωποποιήσουμε τη μελέτη της προβολής σας στην ιστοσελίδα μας.