Connect with us

Press4u.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 08/10

zodia

Living

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 08/10

Κριός

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα, δείχνοντας στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στις «επάλξεις», ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενδεχομένως να «ξυπνήσει» μια παλιά κόντρα ή αντιζηλία, σχετικά με το ποιος/α κατέχει τι, αλλά και να σου επιστραφούν παλιά δανεικά!

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να μεριμνήσεις για μύκητες και παράσιτα, που σε περιτριγυρίζουν και δεν είναι σκόπιμο να τους δώσεις… θάρρος! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια υπόθεσή είτε για κάτι που αφορά σε ένα συνεργάτη ή «δικό σου» άνθρωπο. Ωστόσο, στην δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε, μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς σε «παιχνίδια» άλλων. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενδέχεται να αναζωπυρωθεί ένα παλιό πάθος ή να αναβιώσει μια συνεργασία που θυμίζει… λυκοφιλία!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό «βγάζει» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και σε ωθεί σε αναζητήσεις, που για τον πολύ κόσμο είναι ουτοπικές, αλλά «τρέφουν» την ψυχή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δε θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Ίσως, μάλιστα, στις εξωτερικές δράσεις σου και ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή σφοδρές επιθυμίες, που δεν έχουν εκπληρωθεί! Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη δεν προσφέρεται για αισθητικές επεμβάσεις.

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ζυγό δίνει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σου, μέσα από καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές δράσεις, ενώ αν αποφασίσεις να εξωραΐσεις τον χώρο σου, θα έχεις άριστα αποτελέσματα. Παράλληλα όμως, με τον Άρη να «παίζει» παντού, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Τα ανάλογα ισχύουν και για ένα επενδυτικό εγχείρημα που σχεδιάζεις, το μεγάλο «πακέτο», ωστόσο, φαίνεται να άπτεται των προσωπικών σου, όπου η ανάδρομη Αφροδίτη σε «μεταφέρει» στο παρελθόν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να «ξεγλιστρήσεις» με αόριστες υποσχέσεις ή αθώα ψέματα, από μια δύσκολη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός/η στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη «ξυπνά» οικογενειακά πάθη γύρω από περιουσιακά θέματα.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ζυγό τονίζει τη διάθεσή σου να προσφέρεις και να χαρίσεις όπου έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης φέρνει εντάσεις ή αντιζηλίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της και δε φείδεται «αθέμιτων» μέσων και δη… ερωτικών! Αντί όμως να «ανακατευτείς με τα πίτουρα», προσανατολίσου στην «εργασιοθεραπεία» ή στο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» τον εκνευρισμό σου. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη προσδίδει μια ρετρό νότα στην εμφάνιση, αλλά και τις επιλογές σου.

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις στον κόσμο των ονείρων σου! Παράλληλα όμως, πολλά «παίζονται» στα προσωπικά σου, όπου, προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι, θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα! Την ίδια στιγμή βέβαια, με τη συνδρομή του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις μια θετική ανταπόκριση από αλλού και με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν αποκλείεται να «ζωντανέψει» ένας παλιός έρωτάς σου! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην κάνεις σημαντικές αγορές, χωρίς δικαίωμα αλλαγής.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες! Παράλληλα βέβαια, μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι πιθανόν να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Αλλά ο ενεργός Άρης καλεί κι εσένα «να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν»! Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει «ρετρό» ρυθμούς και τάσεις στη ζωή σου, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες και παθιάρικες στιγμές του παρελθόντος.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν, ενώ εγείρει και υπερβολικές προσδοκίες από άτομα που στην πραγματικότητα δε σου κάνουν! Παράλληλα, με τον Άρη να φορτσάρει, αναμένονται ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως, μάλιστα, σπάσει ή χαλάσει κάτι, εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου. Είναι, επίσης, πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» γείτονα ή συγγενή σου. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη βγάζει στην επιφάνεια ένα «ξεχασμένο» θέμα υγείας.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να υπερβείς όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά ή σε αγχώνουν, μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη προγραμματίζει ένα reunion, διαφαίνονται και «κόντρες» για το ποιος/α θα πληρώσει ή δε θα πληρώσει τον λογαριασμό!

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου υπενθυμίζει ότι κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει. Κι εδώ το κακό είναι πώς ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς τα πάνω είτε ανάποδα! Κράτα, λοιπόν, την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως, μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη αναβιώνει παλιούς έρωτες, αλλά και αντιζηλίες!

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η και λιγότερο καλοπροαίρετο/η σε οικονομικά ζητήματα. Επειδή, μάλιστα, το παρασκήνιο «οργιάζει», αν «το ψάξεις», θα πέσεις πάνω σε υπονομευτικές ενέργειες, που απαιτούν άμεση απάντηση, έστω κι αν δημιουργηθεί προσωρινά ένα «πολεμικό» κλίμα! Αν όμως ο ενεργός Άρης σε παρασύρει σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου, γι’ αυτό μπορείς να ανατρέξεις σε παλαιά «δεδικασμένα». Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και κάτι είχε «παίξει» μεταξύ σας!

Πηγή: astrology.gr

Continue Reading
ΠΡΟΒΟΛΗ
Δείτε και αυτά:
Κλίκ εδώ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα από Living

Advertisement

tovidanio

art2work.eu

callmim.eu

flios-art-studio

Δημοφιλέστερα σήμερα

RapidSSL_SEAL-90x50
To Top