Connect with us

Press4u.gr

Το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος αποστόμωσε πολιτικούς και…αναλυτές

#Απόψεις

Το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος αποστόμωσε πολιτικούς και…αναλυτές

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο λαός έστειλε μηνύματα .

Κατ΄αρχήν μήνυμα εθνικής ανάτασης και περηφάνειας. Χωρίς συντονισμό και χωρίς καθοδήγηση, άνθρωποι κάθε ηλικίας – κυρίως νέοι- από κάθε γωνιά της Ελλάδας πήγαν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας , για να φωνάξουν το αυτονόητο: ” Η Μακεδονία είναι Ελλάδα”.

Του Γιάννη Παπαδόπουλου

Το μήνυμα αυτό, το έστειλαν πρώτα και κυρίως στην κυβέρνηση : “Μη λέτε βλακείες και μην τυχόν κάνετε ούτε βήμα πίσω, απ΄αυτά που υπαγορεύει η απόφαση των πολιτικών αρχηγών το 1992”. Ο Τσίπρας είναι έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να “λάβει το μήνυμα” και  να “μαζέψει” τους ηλίθιους κομμουνιστές με τις δεξιές τσέπες που τον περιτριγυρίζουν, παριστάνουν τους υπουργούς και λένε…αρλούμπες. Και μη διανοηθεί κανείς απ΄αυτούς, να χαρακτηρίσει όλους αυτούς που συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη …”χρυσαυγίτες”. Το γράφω, γιατί αυτοί είναι ικανοί μόνον για…χαρακτηρισμούς, αφού έχουν πάρει “διαζύγιο” από την πολιτική.

Το έστειλαν και στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που για μια ακόμη φορά “προδόθηκε” ” από τους συμβούλους της επικοινωνίας και τους αστείους και αστείες, που παριστάνουν…τους σοβαρούς πολιτικούς και αγνοούν τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) ένα πρόβλημα της κυβέρνησης να το κάνουν πρόβλημα της Ν.Δ. με την τακτική τους. Να διχάσουν και να αγανακτήσουν τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς παράταξης. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να παίζει τον “Πόντιο Πιλάτο” σε ένα τόσο μεγάλο εθνικό θέμα, αν θέλει να ελπίζει, ότι κάποια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός. Και ασφαλώς τέτοια μέρα, δεν δικαιολογείται ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει…σκι στην Κορινθία. Δείχνει , τουλάχιστον, ασέβεια, προς τις εκατοντάδες χιλιάδες των διαδηλωτών της ιστορικής αλήθειας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο λαός που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα, έστειλε μήνυμα και σε όλους τους…μυαλοπώλες και …συμβουλάτορες. Αυτούς που μας μιλούν για “έντιμο συμβιβασμό” πολιτικούς και δημοσιογράφους, που νομίζουν ότι μπορούν να …κατευθύνουν τον κόσμο, μέσα από την ασφάλεια των γραφείων τους και με την αμοιβή των χιλιάδων ευρώ, για να λένε τις αερολογίες τους. Ή δεν μπορούν να αφουγκραστούν αυτά που θέλει ο κόσμος ή εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Από αύριο, αρχίζει μια νέα περίοδος. Ο λαός με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης μίλησε.

Και είπε, ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, είναι κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπορεί να περιμένει τίποτε καλό . Γι΄αυτό, θα προχωρήσει μόνος του για να υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια της πατρίδας. Όποιος θέλει, ακολουθεί, αλλιώς θα τον παραμερίσει η ίδια η ιστορία.

Κλίκ εδώ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα από #Απόψεις

Advertisement

tovidanio

art2work.eu

callmim.eu

flios-art-studio

Δημοφιλέστερα σήμερα

RapidSSL_SEAL-90x50
To Top