Connect with us

Press4u.gr

Περαστικά μας…

#Απόψεις

Περαστικά μας…

Άρθρο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Για άλλη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατάφερε να γίνει το “πρόσωπο της ημέρας”. Δυστυχώς, κι αυτή τη φορά, όχι για κάποια σημαντική εξαγγελία για τη Θεσσαλονίκη, αλλά γιατί έδωσε συνέντευξη μέσα από “οίκο ανοχής” και αναφέρθηκε σε …γαργαλιστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής του δραστηριότητας.
Επειδή, λοιπόν, “σηκώθηκε πολύ σκόνη” και άρχισαν σχόλια και αναρτήσεις στο fb, καλό είναι να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν γνωστός για τον χαρακτήρα του, για τις ιδέες και πεποιθήσεις του, πριν γίνει δήμαρχος της πόλης. Δεν τα έκρυψε. ‘Αλλοι δεν τα είδαν. Ή καλύτερα τα …παράβλεψαν.
Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, άλλοτε ως πρόσωπα και άλλοτε ως παράταξη, ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την εκλογή του Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχιακό αξίωμα. Το μαρτυρούν συγκεκριμένα γεγονότα.
Ας φρεσκάρουμε τη μνήμη μας, έτσι, γιατί κάποιοι θέλουν να ξεχνάμε:
Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, το 2010, ως πρόεδρος τότε της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αλλά ιστορικό στέλεχος της κεντροδεξιάς παράταξης, τον υποστήριξε ανοιχτά, για να μην εκλεγεί ο Κώστας Γκιουλέκας, υποψήφιος με τη Ν.Δ. Η στάση της αυτή, ερμηνεύτηκε τότε από πολλούς, ότι καθορίστηκε από το γεγονός ότι ο Κ.Γκιουλέκας , δεν την είχε υποστηρίξει ως υποψήφια πρόεδρο του κόμματος.
Τον κ. Μπουτάρη, είχαν υποστηρίξει, τότε, όλοι οι φίλοι της Δράσης (εμφανιζόταν και ως ιδρυτικό της στέλεχος) οι φίλοι του Τζήμερου και διάφοροι άλλοι, που σήμερα εμφανίζονται πιο φανατικοί…νεοδημοκράτες.
Τότε, με τη βοήθεια όλων αυτών, του MEGA “του ΓΑΠ, και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων”, αλλά και της ψήφου των μεγαλοαστών κατοίκων του κέντρου της πόλης, ο Μπουτάρης εκλέχθηκε δήμαρχος, με διαφορά 300 ψήφων από το Γκιουλέκα. Στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξαν ρόλο και άλλοι σημαντικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, που είχαν παράπονα από το Γκιουλέκα, γιατί “δεν τους ρώτησε τι πρέπει να κάνει”. (Αυτά βέβαια, δεν δημιουργούν άλλοθι, για τα τεράστια λάθη που έκανε τότε, ο ίδιος ο Κ. Γκιουλέκας).
Στις εκλογές του 2014, ο Σαμαράς σε πλήρη συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ένα μήνα πριν από τις εκλογές, πέρασαν φωτογραφική διάταξη, από τη Βουλή, για να έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης, που ως τότε, με τον ισχύοντα νόμο ήταν έκπτωτος.
Με την κίνηση αυτή ο Σαμαράς ουσιαστικά “έκαψε” το υποψήφιο της Ν.Δ. που ο ίδιος έχρισε, τον Σταύρο Καλαφάτη. Και πάλι οι ίδιες δυνάμεις υποστήριξαν τον “προοδευτικό δήμαρχο”, όπως και τα αθηναϊκά κανάλια , αλλά και οι μεγαλοαστοί, που κατοικούν στο Πανόραμα και ψηφίζουν στο κέντρο της πόλης.
Τώρα, φίλοι μου, θα πιείτε και θα πιούμε ως το τέλος, το πικρό ποτήρι της γελοιότητας, της ασυναρτησίας και του μηδενικού έργου στη Θεσσαλονίκη.
Και όσοι, τώρα, γράφετε εναντίον του να θυμάστε το “στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα”. Περαστικά μας.

Κλίκ εδώ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα από #Απόψεις

Advertisement

tovidanio

art2work.eu

callmim.eu

flios-art-studio

Δημοφιλέστερα σήμερα

RapidSSL_SEAL-90x50
To Top